Apdrošinātājs BTA pārceļas uz jaunām telpām

Šajās brīvdienās uz jaunām biroja telpām biroju centrā Place Eleven pārcēlusies AAS apdrošināšanas uzņēmuma «BTA Baltic Insurance Company», kuras centrālā biroja darbinieki līdz šim bija izkaisīti sadalīti divos birojos Rīgā. Arvien augošais darbinieku skaits bija galvenais iemesls, kādēļ tika izvēlētas jaunas biroja telpas. Tagad visi BTA centrālā biroja darbinieki apvienoti zem viena jumta, nodrošinot ērtāku komunikāciju, efektīvāku ikdienas darbu un procesu norisi.

Turklāt jaunā biroja atrašanās vieta ļauj uzņēmuma darbiniekiem saglabāt līdzšinējos ieradumus, dodoties uz darbu un ikdienas gaitās, jo Place Eleven atrodas pa vidu starp abiem iepriekšējiem birojiem.

Kopumā uz jaunajām telpām pārcēlušies vismaz 250 darbinieki, pārcelšanās darbiem ritot ļoti operatīvi un bez aizķeršanās. Vēl piektdien visi BTA centrālā biroja darbinieki strādāja vecajos birojosiepriekšējās telpās, bet šodien no rīta, jau ieradās uz svētku brokastīm, ieradās ērtajās un moderni aprīkotajās darba vietās Place Eleven trešajā un ceturtajā stāvā.

Biroja plānojums, iekārtojums un dizains ir ļoti pārdomāts, lai nodrošinātu maksimāli ērtas un ergonomiskas darbavietas. Birojs aprīkots ne tikai ar jaunām biroja mēbelēm un jaunu biroja tehniku, bet arī ieturēts spilgtos toņos, kas atspoguļo kompānijas uzņēmuma jauno vizuālo identitāti. Ņemot vērā digitalizācijas lielo lomu uzņēmuma attīstībā, jaunajā BTA birojā īpaši piedomāts pie IT risinājumiem un dabai draudzīgu vidi, lai veicinātu arī ekoloģisko domāšanu kolektīvā ikdienā.

Īpaši dizaina un moderno tehnoloģiju risinājumi ieviesti jaunajās sapulču telpās un konferenču centrā, kura būtisks papildinājums ir jaunas konferenču mēbeles un āra terase. Saziņai ar ārvalstu kolēģiem un partneriem nodrošināta videokonferenču zāle.

BTA darbiniekiem ir iespēja baudīt pusdienas vai vienkārši atpūsties lounge zonā Place Eleven ēkas 14. stāvā, izbaudot skatu no plašās un apzaļumotās jumta terases. Jaunajā birojā uzsvars likts uz IT risinājumiem, lai strādātu maksimāli draudzīgi dabai, pēc iespējas atsakoties no papīra izmantošanas. Jaunā biroja izvēlē svarīga bijusi tā atrašanās vieta, lai darbiniekiem nebūtu jāmaina savi ikdienas paradumi. Jaunais birojs atrodas pa vidu starp abiem iepriekšējiem.